Lidt bedre end alle de andre malere

CMS Malerservice ApS leverer godt og professionelt malerarbejde, uanset om det drejer sig om din private bolig eller din virksomheds lokaler. Og vi bestræber os altid på at gøre det lidt bedre end vores konkurrenter.

Hvis du ønsker godt professionelt malerarbejde og ekstra god kundeservice til en rimelig pris, så er du havnet på den rigtige side. Vi maler primært i København, Storkøbenhavn samt Nordsjælland fra Roskilde til Helsingør. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med din opgave.

Malerarbejde med faglig stolthed

CMS Malerservice ApS udfører malerarbejdet grundigt og professionelt. Vi sætter en ære i altid at levere et stykke arbejde, som gør vores kunder glade og tilfredse.

Malermester Christian Marc Skaaning er uddannet bygningsmaler og har kompetencerne og erfaringen til at komme op med de bedste løsninger til din opgave. Alle ansatte hos CMS Malerservice ApS er uddannede malere, og lever op til samme høje kvalitet som mester. Det er et krav, da vores virksomhed lever af tilfredse kunder.

Den gode dialog er nøglen til godt malerarbejde

Udover at vi sætter vores faglighed højt, prioriterer vi den gode dialog med dig som kunde. Det nytter ikke noget at vi leverer et smukt stykke arbejde, hvis du ikke får, hvad du ville have. Derfor gør vi meget ud af at forstå dine ønsker og behov. Dialogen er nøglen til en god aftale. Når vi kender dine ønsker, kan vi levere præcist, hvad du vil have.

Nogle gange tillader vi os at udfordre dine planer med alternative løsninger, fordi vi er interesseret i at give dig det bedst mulige resultat. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra kunder, som er glade for, at vi tænker med og kommer med inspiration til løsninger, de ikke selv havde tænkt på. Men det er selvfølgelig altid dig, der bestemmer i sidste ende.

Vi forklarer altid processen, så du ved præcist, hvad vi foretager os og hvorfor. Det giver en god tryghed for dig. Vi sætter en ære i at holde alle aftaler, så du kan regne med både tidsplanen og budgettet.

Professionel maler til erhvervskunder, foreninger og forsikringsselskaber

Vores erhvervskunder sætter pris på, at vi sætter os godt i deres behov, og at vi leverer et godt stykke malerarbejde til en rimelig pris. Vi leverer blandt andet malerløsninger til Matas’ butikker. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset størrelsen på opgaven.

Vi leverer også gode malerløsninger til andelsforeninger, ejerforeninger og forsikringsselskaber i forbindelse med henholdsvis maling af flyttelejligheder, og maling ved forsikringsskader, såsom brand- og vandskader. Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om faste aftaler på vedligeholdelsesopgaver.